Är du vår nya kollega?

Vi stärker nu upp vårt kundserviceteam och söker dig som brinner för kundservice och sätter kunden främst. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierade, men alltid med kunden i fokus. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara kundkontakt via telefonen, besök och mail. Även administrativa uppgifter i bostadsförmedlingen kommer att ingå i tjänsten.

Vi tror att du har som lägst gymnasieutbildning med goda kunskaper i det svenska språket både muntligen och skriftligen. Du bör också vara strukturerad, lyhörd och känna entusiasm för varje kund.

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper och att du har tidigare erfarenhet av kundservice.

RAWI förvaltar Piteås största privata fastighetsbestånd med ca 1200 lägenheter och 200 lokaler samt ca 200 lägenheter och 25 lokaler i Kalix. Vi etablerar oss även i Luleå där vi bygger 270 nya lägenheter. Vi arbetar målstyrt och strävar efter kontinuerlig förbättring av våra arbetssätt.

Välkommen med din ansökan senast den 26 februari. Då önskat tillträde är redan den 15 mars kommer intervjuer att ske löpande, därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningen är en visstidsanställning tom. 2021-09-30. Deltid 75%.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till maria.strom@rawi.se och frågor besvaras av Maria via mail eller på telefon 0911-21 20 34.