RAWI söker en fastighetsskötare

RAWI är inne i en expansiv fas och det innebär att vi växer. Vill du ha ett arbete med omväxlande arbetsuppgifter där du har möjlighet att göra skillnad för våra hyresgäster? Vi söker nu, pga. pensionsavgång, en fastighetsskötare till vårt huvudkontor i Piteå. Passa på och följ med på vår utvecklingsresa och sök jobbet som heltidsanställd fastighetsskötare hos oss!

Som fastighetsskötare hos RAWI ingår du i ett tight team fastighetsskötare tillsammans med vår förvaltnings- och projektavdelning. Vi är en engagerad och ansvarstagande fastighetsägare som tycker att långsiktighet är viktigt både ur byggnads- miljö- och kundperspektiv.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta självständigt med fastighetsskötsel på ett eget område inom vårt fastighetsbestånd i Piteå. Arbetet omfattar i huvudsak sedvanlig fastighetsskötsel med tillsyn, mindre reparationer och underhåll av våra fastigheter. Du ansvarar för att fastigheterna uppvisar ett välskött inre och yttre, när behov uppstår utför du själv arbete alternativt beställer av våra avtalsleverantörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat inom fastighetsbranschen och har erfarenhet av fastighetsskötsel, gärna med vs-, el- eller byggkompetens. Datorvana är av vikt då all rapportering och uppföljning sker digitalt. Du har körkort klass B.

Personliga egenskaper

Du tycker nöjda kunder är självklart och då vi verkar inom ett serviceyrke är social förmåga viktigt. Som person är du ansvarstagande och kommunikativ. Du tilltalas av att arbeta i en miljö som ställer krav på samarbetsförmåga och serviceanda, då det innefattar personlig kontakt både med hyresgäster och våra entreprenörer. Du har hög problemlösningsförmåga och ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp.

Arbetet kräver att du är ordningsam och noggrann samt bekväm med att ta ansvar för egen planering, beställningar och leveranskontroller. Du har förmågan att strukturera och prioriterar fortlöpande mellan varierande arbetsuppgifter, allt från schemalagda ronderingar till akuta reparationer.

Om RAWI

Fastighets AB RAWI är ett privatägt fastighetsbolag beläget efter Norrbottens kustland. Vi är en långsiktig fastighetsägare och samhällsaktör som erbjuder trygga och attraktiva bostäder och lokaler samt strävar ständigt efter att vara kundens förstahandsval av bostad och lokal. Vi agerar nytänkande och kundorienterat för att skapa hållbar tillväxt tillsammans med lokala samarbetspartners och genom vårt breda utbud möjliggör vi långsiktiga relationer till våra kunder. 

I Piteå är RAWI den största privata fastighetsägaren med ca 1200 hyresrätter samt ett stort antal kommersiella lokaler. Där finns också vårt huvudkontor och den egna organisationen. I Kalix omfattar beståndet ca. 240 lägenheter samt ett antal lokaler. Vi återetablerar oss i Luleå och är mitt uppe i ett nybyggnadsprojekt. Hittills har vi färdigställt 90 av 270 st. lägenheter och nästa etapp är påbörjad. 

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet , korta beslutsvägar, delaktighet och personligt engagemang. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling och möjlighet att vara med och påverka fastighetsorganisationens framtida utveckling. 

Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Björn Lundberg, Fastighetschef, tfn 0911-25 76 18, bjorn.lundberg@rawi.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-07-25. Den ska skickas till bjorn.lundberg@rawi.se alternativt postas till Fastighets AB RAWI, Bryggargatan 14, 941 36 Piteå.

Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).