Bostäder

RAWI är Piteå kommuns största privata fastighetsägare med 1200 lägenheter och våra fastigheter är främst centrerade till Piteås stadskärna. Vi har ett varierat bestånd och har bostadsalternativ både för dig som vill bo två steg ifrån gågatan eller ha en solig balkong mot en lugn grön innergård, nyproducerat exklusivt boende eller en enklare standard till en attraktiv hyresnivå.
Det är viktigt för dig att veta att vår uthyrningsprocess sker i två steg:
1. Först matchas alla registrerade bostadsansökningar som blivit förnyade inom de senaste sex månaderna med den lediga bostaden. Det är därför viktigt att du har gjort en så noggrann och korrekt bostadsansökan som möjligt och även att du förnyar den var sjätte månad. Har du fortfarande inte gjort någon bostadsansökan hos oss så kan du göra det här.
2. Lyckas inte första matchningen mot våra bostadsansökningar så publiceras bostaden på vår hemsida. Du har då möjlighet att lämna en intresseanmälan för den specifika bostaden. Du kan även skapa en prenumeration på publicerade lägenheter så att du får ett mail varje gång vi publicerar en bostad som passar dina önskemål.
Publicerade lägenheter hittar du här.
Vill du veta mer om RAWIs uthyrningspolicy kan du läsa den här.